Backpackers Of Asia.com
Nume de utilizator / adresa de e-mail

Parolă
Ați uitat parola?
Nu este un membru?  Înscrieți-vă aici
Pensiuni?  Creați un cont gratuit
Programe Afiliate Link Backpackers Of Asia servicii de plată rezervare motor
 

Lucrează cu noi

    Pensiuni și BackpackersPensiuni și Backpackers Programe AfiliatePrograme Afiliate Rezervare motorRezervare motor Managementul canalelorManagementul canalelor Link către noilink Backpackers Of Asia Hostel lanţuriHostel lanţuri Agenţii de turismAgenţii de turism
 
Pagina de start

Lucrează cu noi

Adauga Hostel

Cea de motor

Manager de canal

Programul de afiliere

Link către noi

Pensiuni și BackpackersPensiuni și Backpackers

Pensiuni și Backpackers - Lucrează cu noi

Facilitate dvs. de proprietate asupra BackpackersOfAsia.com. Este absolut gratuit! Adauga pensiune dvs. pentru a reţelei noastre de marketing la nivel mondial, şi a vedea creşte expunerea dvs. online, ca niciodată înainte.

Adauga pensiune dvs.

Indiferent de modul în care vă măsuraţi profitabilitatea dumneavoastră, Instant World Booking poate creşte rentabilitatea investiţiei (ROI). Iată cum: Numai Instant World Booking percepe o comision redus 8% pentru rezervări online. Probabil ştiţi deja că practic, toate celelalte servicii online taxe între 10% -30%. Deci, chiar dacă folosiţi mai multe servicii de rezervare, creste marja de profit pentru fiecare rezervare care le primiţi de la BackpackersOfAsia.com.

O strategie de executat corect de marketing online poate creşte marja de o pensiune de profit de pana la 20% sau mai mult într-un an. Backpackers Of Asia oferă instrumente pentru a vă permite pentru a atinge aceste obiective. Iată de ce suntem mai bine la ajutându-vă creşte profiturile:

1.Cel mai mic cost - overpaying Stop pentru rezervări online. comisioane Instant World Booking încep de la numai 8%. Nu se percep taxe de membru.
2.Expunerea maximă şi Trafic - Listarea dvs. gratuit include publicitate simultan pe mai multe dintre portalurile noastre web foarte bine direcţionate (peste 100 în total). Acest lucru este în plus faţă de reţeaua noastră extinsă de filiale.
3.15 + Pagini traduse pentru dumneavoastră Hostel - Numai Instant World Booking vă oferă 15 sau mai multe pagini distincte doar pentru proprietatea dumneavoastra. Esti norocos pentru a obţine mai mult de o pagină de la alte servicii. Fiecare pagină este motorul de căutare optimizat, şi tradus gratuit la una din limbile cele mai populare.
4.Tu faci niciodată o plată pentru noi - Nu există taxe de membru, iar comisionul nostru este colectate sub formă de depozit de la oaspete. Tu faci niciodată o plată pentru noi. Aveţi de securitate de o garanţie de card de credit (am validat deja card), şi se colectează soldul neplătite direct de la oaspete la momentul sosirii.
5.Nelimitat Fotografii - Instant World Booking Doar vă permite să facilitate un număr nelimitat de fotografii pentru gratuit cu anunţul dumneavoastră.
6.Comentarii clienţi - Noi caracteristică unul dintre sistemele cele mai intuitive revizuire online pentru oaspeţi. Sistemul nostru de ratinguri include un algoritm de proprietate, pentru componente de revizuire ponderare, rezultând într-o bază mai echitabile pentru proprietăţile clasament care se bazează pe satisfacţia clienţilor. Dacă utilizaţi Instant World Booking pentru motorul de rezervare, puteţi, de asemenea, caracteristica Comentariile dvs. clienţi pe site-ul dvs. propriu.
7.Folosiţi-vă propriile politici de anulare - folosirea politicilor ta, nu a noastră. Dacă aveţi nevoie de ajutor de colectare de la un oaspete, încercaţi noastre de servicii opţionale de plăţi.  Sisteme de plăţi
8.2 moduri de Mare pentru persoane la Reserve - În timp ce rezervele instant este cea mai bună metodă de a utiliza, numai Instant World Booking oferă o alternativă complet automatizat pentru rezervări cerere-numai.
9.Calendar Automatic Updates - Utilizarea feed-uri automate pentru a actualiza calendarul de la doar o singură sursă sau software-ul de recepţie. Avem chiar şi amenajat pentru reduceri, dacă doriţi să încercaţi unul dintre partenerii noştri de management de canal.
10.Pay-per-clic Publicitate - Organic clasamentele de căutare nu mai sunt suficiente. Veţi plăti nimic la lista cu Instant World Booking. Vom dezvolta apoi şi să menţină o campanie Google pay-per-click publicitate pentru proprietatea dumneavoastra, care ar costa sute de dolari pentru a menţine de unul singur.
11.Plăţi Systems - oferă Instant World Booking opţional de servicii de plată card de credit pentru a completa capacitatea de rezervare online.  Sisteme de plăţi
12.Booking Engine pentru site-ul dvs. - opţiunea perfectă pentru creşterea instantaneu ROI, oferind tehnologie de vârf şi rezervări low cost pentru site-ul dumneavoastră. Profitaţi de rata industriei cel mai mic comision de 1,9% atunci când utilizaţi nostru de rezervări online opţional pentru site-ul tau.
13.Garantia celui mai bun Economie - Dacă în prezent utilizaţi un alt furnizor de servicii de pensiune pentru dvs., vă rugăm să Instant World Booking contact. Va garantam ca va putem oferi acelaşi serviciu sau îmbunătăţite pentru o mai bună economie. Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi şi întrebaţi.  Contactati-ne
14.Gratuit Online Strategia de marketing de consultare - Vrei să crească profiturile cu cel puţin 20%? Vă putem ajuta să dezvolte strategia de dreapta. O strategie cu atenţie punerea în aplicare pot fi low-cost, dar de mare impact. Dacă sunteţi nou la serviciile noastre, puteti programa o consultare telefonică gratuită pentru a vă ajuta să dezvolte strategia de dreptul de marketing online. Vă rugăm să sunaţi astăzi sau trimite un e-mail pentru a programa consultare gratuit.  Contactati-ne

Adauga pensiune astazi

Începeţi cu o reclama gratuit pentru pensiune dvs. (niciodată nu ne platiti nimic), şi începe creşterea rezervări şi profiturile cu serviciul de lider low-cost pentru marketing online pensiune. Pentru mai multe informaţii despre modul în care lucrăm cu pensiuni, vă rugăm să consultaţi Pensiuni - Alăturați-vă nouă.

Programe AfiliatePrograme Afiliate

Programe Afiliate - Lucrează cu noi

Dacă deţineţi sau de a folosi orice tip de site-ul, puteţi deveni un afiliat de Instant World Booking. Programele noastre de afiliere vă permit să câştigaţi bani extra cu site-ul dvs. de profituri de trafic.

Va oferim o selecţie incredibilă de programe de afiliere pentru a alege de la. Mai bine încă, Instant World Booking oferă doar programe de afiliere care nu necesită înregistrare. Asta-i drept, nu trebuie să aşteptaţi pentru email-uri şi parole de la centrele de sprijin internaţional. Şi, atunci când vine vorba de simplitate, programele noastre pot fi puse în aplicare în conformitate cu 10 minute. Check out nostru de demo-uri program de afiliere, şi alegeţi metoda potrivită pentru tine.  Tipuri de programe de afiliere

Programe de afiliere pentru pensiuni

O formă populară de program de afiliere este motorul de rezervare personalizat pentru site-ul dvs. pensiune. Dacă utilizaţi serviciul nostru de rezervare online, puteţi profita de motorul nostru de rezervare extrem de personalizate. Acest lucru vă permite să captura sigure, a confirmat rezervări chiar pe propriul dvs. site. Puteţi utiliza chiar de a accepta carduri de credit de la clienţi dumneavoastră. Instant World Booking ofera cel mai mic cost disponibile oriunde pentru acest serviciu.  Rezervare motor pentru camera de hotel, pensiune, sau B & Site-ul B

Programe de afiliere pentru Directoare Hostel

Dacă doriţi să facilitate un director de pensiuni pe site-ul dvs., sau au deja unul, se adaugă capacitatea de rezervari instant cu Instant World Booking. Poate că sunteţi crearea unui nou site web, şi doresc să aibă capacitatea de rezervare de călătorie prin adăugarea unui director pensiune. Puteţi folosi inventarul nostru de proprietăţi de a publica un motor de rezervare pe site-ul dumneavoastră. Instant World Booking ofera o solutie alb-eticheta pentru a adăuga un index pensiune şi rezervări de pensiune chiar pe site-ul dumneavoastră. Putem introduce acest capacitatea de a tine cu o soluţie extrem de simplu, şi la costuri zero pentru tine.

Dacă aveţi deja un director de cazare, capacitatea de a oferi esenţiale rezervări online, direct de pe site-ul dvs. este o modalitate puternică de a îmbunătăţi serviciile dvs. online, şi să crească veniturile. Chiar dacă oferta deja o metoda de a face rezervări pe site-ul dvs., adăugând canale suplimentare rezervare poate creşte dramatic valoarea de site-ul dumneavoastră. Instant World Booking poate realiza această valoare pentru tine prin adăugarea unui canal de rezervare.

Aflaţi mai multe despre programele noastre de afiliere, a se vedea demo-uri, şi începe în doar câteva minute.  Noţiuni de bază cu Programe Afiliate

Programe de afiliere pentru companiile de servicii de călătorie

Dacă sunteţi un agent de turism, vinde excursii sau activităţi, au un site de turism, sau a efectua orice tip de consultanta de călătorie, putem stabili un program de afiliere personalizat doar pentru tine. Există întotdeauna modalităţi suplimentare de a monedă de trafic site-ul dumneavoastră primeşte. Un program de afiliere personalizate pot fi modul perfect de a atât creşte traficul şi profiturile internet. Vă rugăm contactaţi-ne azi pentru a afla ce un motor de rezervare personalizat sau program de afiliere poate realiza pentru site-ul dumneavoastră.  Contactati-ne

Programe de afiliere pentru oricine

Practic oricine cu un site web poate face bani cu programul nostru de afiliere. Oferim o formă nouă şi unică de program de afiliere denumit nostru "Auto-afiliat" Program. Se numeşte acest lucru, pentru că este atât de uşor, practic oricine fără experienţă de programare poate implementa pe site-ul lor. Nu există nici un semn-up-uri sau alte forme de cont pentru a completa. Tot ce trebuie să faceţi este să copiaţi codul de unele simple pe care le oferim în site-ul dvs., adăugaţi adresa de e-mail, şi aţi terminat. Codul plasează o legătură atractive şi discret pe site-ul tau. Atunci când cineva face clic pe link-ul de a folosi serviciul nostru pentru a călători carte, veţi câştiga un comision.

Pentru a configura rapid link-uri pe site-ul dvs. pentru a ne "Auto-afiliat" Program, a se vedea:

Link către noi
Mai multe informaţii despre noastre "Auto-Affiliate" Programul de

Motoare de înregistrare pentru site-ul dvs.Rezervare motor pentru camera de hotel, pensiune, sau B & Site-ul B - lucrează cu Backpackers Of Asia

Alege un motor de rezervare mai bine pentru site-ul dvs. pensiune

Instant World Booking oferă un motor de rezervare cu mai mult de personalizare pentru site-ul dvs., flexibilitate cu depozite ale clienţilor, şi mai uşor de configurare. Cel mai important, este mai ieftin decat orice alt motor de rezervare puteţi găsi pentru pensiune dumneavoastră. Vom instala chiar pentru tine, la nici un cost. Vă rugăm să verificaţi alte sisteme de rezervare pentru site-ul dvs., apoi compara cu Instant World Booking.

Numai Instant World Booking oferă o "garanţie Cel mai bun Economie". Dacă vă gândiţi la un alt serviciu cu caracteristici similare, să ne anunţaţi. Va garantam ca vom oferi aceeaşi (şi de obicei mai bună) de serviciu la un preţ mai mic. De ce nu creşte marja de profit de azi?

Aflaţi mai multe despre motoare Hostel Rezervarea şi demo-uri în vederea

Aveţi deja un motor de rezervare pentru site-ul dvs. pensiune?

Interesaţi-acum despre reduceri noastre speciale atunci când comutaţi astăzi de la un furnizor concurente.  Contactati-ne

De ce este Instant World Booking cea mai bună alegere pentru motorul dvs. Rezervarea?

Complet integrat, mai multe caracteristici, costuri mai mici, mai multe limbi, multi-valută, etc ... Vezi linkul de mai sus pentru o listă completă de caracteristici şi beneficii oferite doar de către Instant World Booking. De asemenea, a verifica afară demo-uri care să vă arate exact cum motorul dvs. de rezervare va funcţiona pe site-ul tau.  Ca şi partenerii noştri pensiune, dacă sunteţi în căutarea unor modalităţi de intensificare dvs. ROI (rentabilitatea investiţiei), motorul nostru de rezervare vă poate da un impuls imediat în marja de profit.

Alegeţi Instant World Booking nu numai pentru a creşte profiturile, dar şi pentru a spori funcţionalitatea site-ul dumneavoastră. Vizualizare demo-uri noastre, atunci contactati-ne azi pentru a începe. Încercaţi cu nici o obligaţie şi nici costurile de instalare.  Pensiune pentru dumneavoastră, nu există nici o soluţie mai bună rezervare.

Managementul canalelorManagementul canalelor - lucrează cu Backpackers Of Asia

Manager de canal vă permite să încărcați calendar de disponibilitate a peste 150 de site-uri de distribuție la o dată.

Gestionarea calendarului doar o singură dată, dar a popula site-uri multiple rezervare simultan. Acum, IWB oferă conexiune la peste 150 de site-uri, plus GDS, pentru un preț scăzut. Avantajul este economia de timp incredibile și confort. Economiile de costuri este fără precedent. Puteți elimina ore și ore de muncă pe săptămână gestionarea calendare pe mai multe site-uri web.

Avantaje:
  • Mai puțin de 14 dolari pe lună
  • Actualizați calendarul pe peste 150 de site-uri de rezervare, plus GDS, pentru un preț scăzut
  • Înmulțiți expunerea cu Hotels.com, Expedia, Travelocity, Booking.com și multe altele
  • Toate site-urile majore Hostelling inclus, chiar HostelWorld.com
  • Economisiți timp prin gestionarea calendar doar o dată
Pentru mai puțin de 14 dolari pe lună, nu e nimic de pierdut. De ce nu încercați să-l azi? La aceste prețuri, de management avansat canal este în sfârșit disponibil pentru toate pensiuni. Excelent pentru pensiuni si hoteluri deopotrivă, IWB Channel Manager este cel mai ieftin serviciu de acest gen disponibil oriunde.

Nu există angajamente pe termen lung. Achiziționarea de mai multe luni de serviciu, după cum doriți. Ia reduceri atunci când achiziționați cel puțin 6 luni.
  Contactati-ne

Aflați mai multe despre managementul canalelor pensiune

Link către noiLink-ul la noi la Backpackers Of Asia

Au un site? Link către noi

Dacă aveţi un site web, ştiţi deja că obţinerea de calitate inbound link-uri este o cheie a succesului cu motoarele de căutare. Deci, ai nevoie de link-uri şi avem nevoie, de asemenea, link-uri. Dacă sunteţi un pensiune, utilizează serviciile noastre, publicitate pe site-ul nostru, să contribuie la site-ul nostru, sau să călătorească cu noi, lua în considerare adăugarea un link pe site-ul dvs. pentru a BackpackersOfAsia.com. Poate iti place pur si simplu ne. Adauga un link si arata sprijinul dumneavoastră. Vom fi foarte recunoscător.

Crearea de legături site-ul nu a fost niciodată mai uşoară. Check out noastre formate particularizate link-ul si bannere. Adauga un link catre site-ul dvs. în câteva minute. Chiar şi personaliza profunde legături către pagini specifice pe site-ul nostru:

Creaţi link-uri personalizate pentru site-ul dvs.

Cum să Câştigaţi bani cu Link-uri

link-uri Conversia ordinare pe site-ul dvs. în venituri Câştigul salarial link-uri. A se vedea pagina de mai sus pentru mai multe cu privire la modul de a schimba link-urile dvs. obişnuită în link-uri afiliate, care au potenţialul de a face bani. Noastre "Auto Affiliate" program vă permite să adăugaţi adresa dvs. de e-mail un link pentru a obişnuit. Apoi, câştiga comisioane de 25% la orice clienţii le trimiteţi la noi. Este uşor, şi nu există înregistrări. Pur şi simplu creaţi link-urile dvs., adăugaţi adresa de e-mail, şi aţi terminat.

Lanturi Hostel (grupuri)Lanturi Hostel (grupuri)

Lanturi Hostel (grupuri) - Lucrează cu noi

Dacă opera sau reprezintă un lanţ (grup) de pensiuni, capacitatea de a gestiona toate proprietăţile rapid este o prioritate. conturile Chain vă permit să gestionaţi toate proprietatile pensiune cu doar un singur cont. Instant World Booking oferă o viteză de neegalat si eficienta, chiar daca aveti doar o câteva pensiuni. Vezi şi de a gestiona toate dvs. de pensiuni de la doar o singură interfaţă.

Începeţi cu un lanţ Hostel (Group) Cont

Motoare rezervare pentru Lanţuri Hostel

O altă modalitate foarte bună de grupul dvs. poate lucra cu Instant World Booking este de a utiliza nostru de rezervare Engine pentru site-urile dvs. pensiune. Motorul nostru de rezervare oferă funcţii avansate şi integrare, şi un cost redus, care este garantat de a bate orice serviciu concurente. Cu Instant World Booking, puteţi obţine site-uri web pensiune înfiinţat cu rezervări online în 24 de ore. Nu contează dacă aveţi doar câteva pensiuni, sau mai mult de o sută. Noi va putem stabili cu o mai bună soluţie de rezervare on-line la un cost mai scăzut în câteva zile doar.  Contactati-ne

Agenţii de turismCompanii de servicii de turism la Backpackers Of Asia

Agenţii de turism şi companiile de servicii de turism - Lucrează cu noi

Vindem pensiuni noastre pentru clienţii dumneavoastră, şi câştiga un comision. Nu aveţi nevoie de un website. Pur şi simplu folosi link-urile care le oferim de a rezerva cazare pentru clienţii dumneavoastră. Sau, trimite link-uri către clienţii dumneavoastră. Ele pot rezerva direct de pe site-ul nostru. Vom urmări fiecare rezervare şi vă va trimite 25% din comisioane rezervare genera. Tot ce ne trebuie pentru a urmări activitatea dvs. este adresa de e-mail. Este uşor.

Vindem pensiuni cu link-uri poate fi urmărită

BackpackersOfAsia Link-uri:    Backpackers Of Asia Pagina de start  |   Suport  |   Sugerează o pensiune  |   Căutare Pensiuni  |   Hostel Recenzii  |   Scrie un comentariu  |   Guest Sign-in  |   Aboneaza-te la Newsletter  |   Dezabonare   |  Alătură-te nouă pe Facebook   |     |  Urmați-ne pe Twitter   |     |  
Utilizarea serviciilor noastre:    Termeni & Conditii  |   Privacy & Politica de Securitate  |   Cum funcționează  |   Adauga Pensiune  |   Lucrează cu noi  |   Rezervare motor   |   Managementul canalelor   |   Programe Afiliate   |   Link către noi   |   Sistemul de plăți   |   Sistemul de Management de proprietate   |   Fluxuri XML
Instant World Booking Global:    Asia Hoteluri - Avertismente  |   Asia Pensiuni - Avertismente  |   Asia Bed & mic dejun - Avertismente