Backpackers Of Asia.com
Korisničko ime / e-mail adresa

Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Nije član?  Prijavite se ovdje
Hosteli?  Stvaranje besplatni račun
Partnerski programi Povezati Backpackers Of Asia usluge platnog prometa Rezervacija motora
 

Affiliate program

 
Početna

Rad s nama

Dodaj Hostel

Booking engine

Upravitelja kanala

Affiliate program

Link to Us

Postanite AffiliatePostanite Affiliate

Što je korist od ulaska affiliate program s Backpackers Of Asia

Vrlo jednostavno, možete zaraditi povjerenstava najviše dobiti od prometa generira vaše web stranice. Ostvaruju svoj promet nudeći posjetiteljima vaše web stranice visoke kvalitete smještaja rezervacije usluga. Naš affiliate programi su lakše raditi s (se postaviti u manje od 10 minuta slijedeći upute u nastavku). A, naš affiliate programi mogu se prilagoditi na Vašu web stranicu, i kako bi zadovoljili vaše specifične ciljeve i potrebe.

Industrije najviše provizije stope na raspolaganju za affiliate program.
Besplatno se pridružiti.
Naša seemless tehničke integracije je brzo i jednostavno implementirati. Možemo čak ga instalirati za vas prema vašoj želji.
Za najjednostavniji provedbu (dobiti postaviti u roku od nekoliko minuta) nudimo neograničen izbor custom linkove i bannere na vaše web stranice.  Affiliate Program Linkovi
Zaradite provizije do 30 dana. Naši kolačići će pratiti posjete i rezervacije čak i 30 dana nakon prvog posjeta.
Izvješća će pratiti Vašu zaradu i Vam reći koliko je točno rezervacije su iz vaše web stranice posjetitelja.
Naš globalni brand se poštuje i kvalitetnu uslugu. To equates na gnjavažu besplatno rezervacije i povjerenstava za vaše web stranice.
Sučelje je višejezični i multi-valutni. To znači da ćete zaraditi više povjerenstava koje privlače posjetitelje iz više različitih svjetskoj publici.

Affiliate program sa Instant World Booking može implementirati na svoje web stranice u manje od 10 minuta. Međutim, imamo niz mogućnosti koje mogu zadovoljiti najsofisticiraniji potrebama naših partnera. Na primjer, ako želite u potpunosti kontrolirati svoje korisnike iskustva, vi svibanj želite bijela program naljepnicu. Bijela Program oznaka će vam omogućiti da domaćin svoje rezervacije usluga, uključujući tisuće pojedinačnih smještaja koji se mogu pridržana izravno na Vašoj web lokaciji. Naš XML učinkovito rješenje omogućit će vam da brzo provesti bijelom etiketom program (pogledajte Metoda 5 u nastavku).

Molimo pogledajte opcije dolje da odaberete koji je način najbolji za vas.


Metoda 1  -  Affiliate Program linkove i bannere, najjednostavniji način za postati affiliate

Širok raspon tekstualnih linkova, gumbi i bannera su dostupni kako bi unaprijedili Vaše stranice, povećanje stope pretvorbe i povećati svoj prihod. Zaradite 25% provizije počevši danas. To je najviša stopa provizije na raspolaganju za smještaj program affiliate uz automatsko postavljanje.

Backpackers Of Asia nudi najjednostavniji i najbrži način da biste započeli s affiliate program. Nema prijave, a ne morate čekati predstavnika iz neke druge zemlje kako bi Vas kontaktirali. Možete sami postaviti, i stvara svoj affiliate linkove mogu uzeti manje od 10 minuta. Sve što trebate je e-mail adresu, tako da možemo pratiti Vaše rezervacije i prihoda, i slati izvješća za vas.

Kreirajte svoj affiliate linkove upravo sada. Idi na Affiliate Program Linkovi


Metoda 2  -  Za Hostel web stranice

Ako posjedujete ili upravljati hostel, affiliate program može značiti instaliranja novog Rezervacija motor na vaše web stranice. Vi zaraditi prihod od depozita prikupljenih vaše rezervacije motora.  Backpackers Of Asia nudi najniže cijene za rezervacije motor na vašem website hostel.

Ako trebate novi on-line rezervacijski sustav, ili samo želite naučiti kako uštedjeti novac i povećati profit sa novim on-line rezervacijski sustav, idite na Rezervacija motora za svoju web stranicu hostela

Naravno, ako posjedujete hostel, i želite zaraditi više prihoda od omogućuje da Vaši posjetitelji knjiga druga mjesta u vašoj regiji, državi, ili oko svijeta, provjeriti jedan od naših affiliate program metode.


Metoda 3  -  Quick Search Bar

Quick Search Bar je pogodan za gotovo sve web stranice, a također može biti proveden u roku od nekoliko minuta. Ovaj affiliate program ima mali komad HTML koda koje mogu biti umetnute na svoju početnu stranicu, ili čak sve stranice na Vašoj web lokaciji. Kod prikazuje atraktivan search bar da integrira savršeno sa vaše web stranice. To je višejezični, a omogućuje gotovo sve vaše web stranice posjetitelja rezervirati smještaj putem naših pouzdanih sučelja. Mi smo čak i pratiti svojim posjetiteljima 'klikovi s našim cookie tehnologiju, omogućujući vam da zaradite proviziju, čak i ako posjetitelj vraća do 30 dana kasnije napraviti rezervaciju.

Započnite danas, i zaraditi 25% provizije. To je najviša stopa provizije na bilo koji affiliate program sa samo 10 minute za postavljanje.

Metoda 3     "Quick Search Bar"    Upute za instaliranje


Kliknite ovdje za demo
Postavite svoj affiliate program u nekoliko minuta. Sve što trebate je upravo ovdje.

Sa brzo pretraživanje bar, posjetitelja na Vaše web stranice mogu brzo tražiti hostela izravno sa svoje početne stranice, ili bilo koju stranicu na Vašoj web lokaciji. Korisnik je predstavljen atraktivan i elegantan okvir za pretraživanje koji omogućuje im da se naći i rezervirati putovati bilo gdje u svijetu. Oni mogu odabrati njihov maternji jezik desno od svoje početne stranice. Možete odabrati početni zadani jezik koji će se prikazati, maksimiziranje integraciju sa vaše web stranice.

Pomoću ove metode, možete izabrati lokaciju na web stranici gdje želite umetnuti traku za pretraživanje. Morate biti spremni ažurirati HTML koda Vaše web stranice.

Korak 1:  Odaberite boju pozadine mjesto gdje search bar će biti umetnuta.Korak 2:  Odaberite zadani jezik za pretraživanje traku.Korak 3:  Unesite svoju e-mail adresu, koju ćemo koristiti za praćenje vašeg affiliate provizije.Korak 4:  Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu. Kopirajte sve koda, i pobrinite se da je umetnut točno gdje želite search bar da se pojavi. Budite oprezni da ne promijenite broj osim ako točno znate što radite, jer to može utjecati na rad vašeg affiliate program.

<!-- START OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->
<div align="center" style="width:168px; height:270px; margin:0px;">
<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.instantworldbooking.com/reserve/search_availability_dist.php?&amp;bg_color=%23C0C0C0&amp;l=en" style="height:250px; width:166px;"></iframe><br clear="left">
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Reserve Hotels, Hostels, and Bed &amp; Breakfasts - Low cost bavi - Backpackers Of Asia" style="font-family:'Arial Narrow','Tahoma'; font-size:8pt; color:#000000; text-decoration:none; vertical-align:top;">Instant World Booking</a> &nbsp; <a href="http://www.instantworldbooking.com/popular-hotels.php" target="_blank" title="Popular Bed and breakfast reservations" style="vertical-align:top;"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/iwb_icon_tiny3.png" alt="" border="0" title="Reserve Hotels and Hostels"></a></div>
<!-- END OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->Korak 5:  (Opcionalno, samo za napredne korisnike)  Ako znate kako napisati svoj HTML kod, možete prilagoditi svoj obrazac za pretraživanje na gotovo bilo koji format koji želite. Ako se odlučite pisati svoj vlastiti oblik, preskočite korak 4, i početi s osnovnim HTML je prikazano u nastavku.


Metoda 4  -  Bijela kuća Search Bar

To je bijela oznaka verzija Quick Search Bar (vidi metoda 3). Ova bijela naljepnica affiliate program uključuje mali dio HTML koda koje mogu biti umetnute na svoju početnu stranicu, i bilo koju stranicu na Vašoj web lokaciji. Kod prikazuje atraktivan search bar da integrira savršeno sa vaše web stranice. To značajke sve prednosti Metoda 3. Međutim, to uključuje i dodatnu korist bijelih oznaka oblikovanja. To znači da Vaša web grafika i format su sačuvane na sve rezervacije stranicama. Kao i Metoda 3, to je višejezični, a omogućuje gotovo sve vaše web stranice posjetitelja rezervirati smještaj putem naših pouzdanih sučelja. Mi smo čak i pratiti svojim posjetiteljima 'klikovi s našim cookie tehnologiju, omogućujući vam da zaradite proviziju, čak i ako posjetitelj vraća do 30 dana kasnije napraviti rezervaciju.

Započnite danas, i zaraditi 25% provizije.  Da biste započeli, kontaktirajte nas na postavljanje affiliate računa.  Kontaktirajte nas

Metoda 4     "Bijela kuća Search Bar"    Upute za instaliranje


Kliknite ovdje za demo
Postavite svoj affiliate program u nekoliko minuta. Sve što trebate je upravo ovdje.

S ovim "white label" affiliate program, vaše web stranice je brand je očuvana kroz proces rezervacije.  Sa brzo pretraživanje bar, posjetitelja na Vaše web stranice mogu brzo tražiti hostela izravno sa svoje početne stranice, ili bilo koju stranicu na Vašoj web lokaciji. Korisnik je predstavljen atraktivan i elegantan okvir za pretraživanje koji omogućuje im da se naći i rezervirati putovati bilo gdje u svijetu. Oni mogu odabrati njihov maternji jezik desno od svoje početne stranice. Možete odabrati početni zadani jezik koji će se prikazati, maksimiziranje integraciju sa vaše web stranice.

Pomoću ove metode, možete izabrati lokaciju na web stranici gdje želite umetnuti traku za pretraživanje. Morate biti spremni ažurirati HTML koda Vaše web stranice.

Korak 1:  Odaberite boju pozadine mjesto gdje search bar će biti umetnuta.Korak 2:  Odaberite zadani jezik za pretraživanje traku.Korak 3:  Unesite svoj ID affiliate. Prvo morate nas kontaktirati za dobivanje vaš affiliate ID.Korak 4:  Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu. Kopirajte sve koda, i pobrinite se da je umetnut točno gdje želite search bar da se pojavi. Budite oprezni da ne promijenite broj osim ako točno znate što radite, jer to može utjecati na rad vašeg affiliate program.

<!-- START OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->
<div align="center" style="width:168px; height:270px; margin:0px;">
<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.instantworldbooking.com/reserve/search_availability_dist_white.php?af=myhotel2.com&amp;bg_color=%23C0C0C0&amp;l=en" style="height:250px; width:166px;"></iframe><br clear="left">
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hostel reservations - Low cost bavi - Backpackers Of Asia" style="font-family:'Arial Narrow','Tahoma'; font-size:8pt; color:#000000; text-decoration:none; vertical-align:top;">Instant World Booking</a> &nbsp; <a href="http://www.hosteltraveler.com/cheapest-hostels.php" target="_blank" title="Cheap Hotels, hostel and B&amp;B reservations" style="vertical-align:top;"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/iwb_icon_tiny3.png" alt="" border="0" title="Reserve bed and breakfasts"></a></div>
<!-- END OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->Korak 5:  (Opcionalno, samo za napredne korisnike)  Ako znate kako napisati svoj HTML kod, možete prilagoditi svoj obrazac za pretraživanje na gotovo bilo koji format koji želite. Ako se odlučite pisati svoj vlastiti oblik, preskočite korak 4, i početi s osnovnim HTML je prikazano u nastavku.


Metoda 5  -  Bijela kuća Affiliate program s neograničenom Personalizacija

Za potpunu kontrolu nad svojim korisnicima iskustva, odaberite punu bijelu naljepnicu rješenje. White label Affiliate program vam omogućuje da uključite gotovo sve informacije o tisućama hostela izravno na Vašoj web stranici. Možete uvesti ove informacije s učinkovitim XML feedove. Vi kontrolirate kako korisnici navigaciju i pretraživanje vašeg web stranicu, i na kraju izabrati domovi u rezervat. Rezervacije su tada potvrdili pomoću naše sigurnog sučelja, prilagođene da odgovaraju Vašoj web lokaciji.

Da biste započeli, kontaktirajte nas na postavljanje affiliate računa.  Kontaktirajte nas

Tko može koristiti bijelu naljepnicu affiliate program ili booking engine?
Svatko s web stranice, i sposobnost za rad s XML datoteke, može provesti bijelo program oznaku affiliate na njihovim web stranicama. Bijela rješenje oznaku uvelike može poboljšati profitabilnost vaše web stranice.

Hosting katalog domovi.  Ako ste domaćin imenik domovi ili upravljati udruge smještaj, našu rezervaciju motor se može provesti za online rezervacije sposobnost za vaše web stranice. Ovo je važna sposobnost koja uvelike može povećati profitabilnost Vaše internet prisutnosti. On također može povećati vrijednost vaše hostel partnerstva.
Putničke usluge web  Ako imate travel web stranice, ili bilo koje web stranice s lokalnih ili regionalnih usluga, katalog domovi može nadopuniti vašu trenutnu ponudu. Ponuditi više usluga za svoje posjetitelje uključujući hostel rezervacije sposobnost na vaše web stranice.
Hostel Lanci.  Ako upravljate lanac hostela, ili hostel udruga, možete domaćin rezervacije za sve svoje nekretnine na vaše web stranice. To će uvelike povećati učinkovitost i vrijednost vaše suradnje sa svakom hostelu.
Hostel Assocations.  Ako ste hostel udruge, mogućnost online rezervacije za svaku od vaših domovi direktno na vaše web stranice. Osim toga, nudimo svaku hostel sposobnost prihvatiti instant rezervacije vlastite web stranice. Spektar usluga koje nudimo, uključujući i marketinške, plaćanja i rezervacije motora, može unaprijediti svaki dobiti svoj hostel članova. Do koje nude ove usluge po vrlo niskim troškovima na svoj domovi, vrijednost članstva udruge ide gore. Maximize puni potencijal vaše udruge's website uključujući bijelu naljepnicu affiliate program na vaše web stranice.

Za napredne korisnike, provedba bijelom etiketom affiliate program pomoću XML tehnologije je relativno brz i jednostavan. Mi može savjetovati i pomoći vam s sva provedbe koraka. Jednom dovršen, imat ćete potpunu kontrolu i pristup za pretraživanje i rezervacije vaših nekretnina na vaše web stranice. Ili, pristup našim inventar tisuća svojstava za izravno uključivanje na Vašoj web stranici.

Provjerite kako su naši bijelom etiketom affiliate program može izgledati na Vašoj web stranici.  Pogledajte Affiliate Program demo

Rad s našim bijelom etiketom affiliate program zahtijeva korisnički račun, pa kontaktirajte nas već danas da biste započeli.  Kontaktirajte nas

Saznajte više o našim XML implementacije.  Pogledajte XML API Vodič

BackpackersOfAsia Linkovi:    Backpackers Of Asia Početna  |   Podrška  |   Predloži hostel  |   Traži Hosteli  |   Hostel Recenzije  |   Napišite recenziju  |   Gost Prijava-u  |   Pretplatite se na newsletter  |   Odjava   |  Pridružite nam se na Facebook-u   |     |  Pratite nas na Twitteru   |     |  
Koristeći naše usluge:    Uvjeti & Uvjeti  |   Privatnost i Sigurnosna politika  |   Kako to radi  |   Dodaj svoje Hostel  |   Rad s nama  |   Rezervacija motora   |   Upravljanje Channel   |   Partnerski programi   |   Link to Us   |   Uplate sustav   |   Sustav upravljanja nekretnine   |   Splitu
Instant World Booking Globalan:    Asia Hoteli - Rezervacije  |   Asia Hosteli - Rezervacije  |   Asia Bed & doručak - Rezervacije